Alegerea unui sicriu potrivit este un pas esential in pregatirea ceremoniei de inmormantare a unei persoane dragi.

Eterna va pune la dispozitie o gama diversificata de sicrie confectionate din diferite esente: brad, fag, stejar, tei, plop, etc. Oferta cuprinde atat cosciuge economice, cat si cosciuge de lux si catafalc, fiecare produs in parte avand un pret avantajos.

Puteti alege un cosciug complet echipat tinand cont de suma disponibila pentru inmormantare, calitatea finisajelor, nuanta sicriului, dimenisunile acestuia (1.80 m, 2 m sau XXL) sau materialul din care este fabricat.

Pentru a simplifica aceasta procedura, am impartit oferta noastra in trei categorii: sicrie sociale (care au un pret foarte mic), sicrie medii si sicrie din categoria lux.

CLASA SOCIALA: Sicriele din aceasta categorie sunt pentru un buget de inmormantare redus. Alegeti din aceasta categorie un sicriu ieftin, complet echipat.

CLASA MEDIE: Aceasta categorie se adreseaza persoanelor care doresc un sicriu mediu, produsele fiind achizitionate in general de cei care organizeaza o inmormantare clasica.

CLASA LUX: Din aceasta fac parte sicrie din import, complet echipate, de calitate exceptionala, disponibile in diferite nuante si esente.