Repatrieri Decedați

Indiferent ca suntem de acord cu acest lucru sau nu, trebuie sa recunoastem ca, in prezent, foarte multi romani locuiesc in strainatate. Acestia fie au plecat in cautarea unui trai mai bun si planuiesc sa se intoarca in Romania, fie doresc sa se stabileasca definitiv in alta tara. Desi acest lucru reprezinta de cele mai multe ori o veste buna pentru ei si familiile lor, uneori se poate produce o tragedie. Accidentele, bolile si alte necazuri nu tin cont de visurile, aspiratiile si dorintele noastre, iar moartea poate lovi oricand, indiferent de circumstante. De altfel, numarul tot mai mare de romani din tari precum Italia, Spania, Anglia, Germania sau Franta reprezinta si motivul pentru care serviciile de repatriere decedati au inceput sa fie tot mai solicitate de catre rudele indurerate ramase in tara. Tocmai din aceasta cauza, ETERNA pune mare accent pe aceasta ramura a activitatii sale si va ofera servicii funerare complete in cazul in care treceti printr-o asemenea tragedie. Si nu uitati: indiferent cat de dureroasa este o anumita situatie, intotdeauna exista o speranta si un ajutor pe care il puteti primi, motiv pentru care va suntem alaturi la orice ora din zi si din noapte.

Intrebari Frecvente

Serviciile de repatriere decedati inseamna aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit al unui membru al familiei dumneavoastra, care a murit in afara granitelor Romaniei. Acest lucru se face cu ajutorul firmelor de pompe funebre partenere din tara in care s-a produs decesul.

O firma de pompe funebre care se respecta ar trebui sa acorde servicii de repatriere decedati NON STOP, 24 de ore din 24. Un deces poate surveni oricand, iar in cazul tragediilor produse in afara granitelor tarii, timpul este un factor cu atat mai important, avand in vedere etapele birocratice care trebuie parcurse.
Serviciile de repatriere decedati presupun: colaborarea cu firmele de servicii funerare partenere din tara in care s-a produs decesul, intocmirea tuturor actelor necesare aducerii in tara a sicriului cu trupul neinsufletit si preluarea acestuia din zona cargo a aeroportului. Apoi, transportul funerar, inhumarea / incinerarea si celelalte datini religioase continua ca in cazul unui deces produs in tara.
Pentru repatrierea decedatilor, este nevoie de doua tipuri de transport funerar: la bordul aeronavei care va aduce trupul neinsufletit in tara, respectiv la bordul unui autoturism cu toate dotarile cerute la nivelul UE. Firma de pompe funebre va prelua sicriul din zona cargo a aeroportului de destinatie.

Părerile clienților

Testimoniale

“Promptitudine, profesionalism, organizare extraordinară, empatie, implicare maximă! Vă mulțumesc pentru că mi-am putut plânge mama, fără a mă gândi la ceea ce trebuie făcut legat de înmormântare!”

Alina Carmen B

“Tin sa multumesc din suflet echipei ETERNA pentru sprijinul acordat. Organizarea a fost impecabilă!”

Daniel R

“O firma corecta, o echipa cu mult bun simt!!! Felicitari! V-o recomand!”

Melentina I
×
Sunati-ne - Eterna Funerare