Sicrie

Alegerea unui sicriu potrivit este un pas esential in pregatirea ceremoniei de inmormantare a unei persoane dragi.

Eterna va pune la dispozitie o gama diversificata de sicrie confectionate din diferite esente: brad, fag, stejar, tei, plop s.a.

Oferta cuprinde atat sicrie economice, cat si sicrie de lux, fiecare produs in parte avand un pret avantajos.

Puteti alege un cosciug complet echipat tinand cont de suma disponibila pentru inmormantare, calitatea finisajelor, nuanta sicriului, dimenisunile acestuia (1.80 m, 2 m sau XXL) sau materialul din care este fabricat.

Pentru a simplifica aceasta procedura, am impartit oferta noastra in trei categorii: sicrie sociale (care au un pret foarte mic), sicrie medii si sicrie din categoria lux.

CLASA SOCIALA: Sicriele din aceasta categorie sunt pentru un buget de inmormantare redus. Alegeti din aceasta categorie un sicriu ieftin, complet echipat.

CLASA MEDIE: Aceasta categorie se adreseaza persoanelor care doresc un sicriu mediu, produsele fiind achizitionate in general de cei care organizeaza o inmormantare clasica.

CLASA LUX: Din aceasta fac parte sicrie din import, complet echipate, de calitate exceptionala, disponibile in diferite nuante si esente.

Părerile clienților

Testimoniale

“Promptitudine, profesionalism, organizare extraordinară, empatie, implicare maximă! Vă mulțumesc pentru că mi-am putut plânge mama, fără a mă gândi la ceea ce trebuie făcut legat de înmormântare!”

Alina Carmen B

“Tin sa multumesc din suflet echipei ETERNA pentru sprijinul acordat. Organizarea a fost impecabilă!”

Daniel R

“O firma corecta, o echipa cu mult bun simt!!! Felicitari! V-o recomand!”

Melentina I
×
Sunati-ne - Eterna Funerare